Door:
Arjanne Aleman

7 augustus 2014

Categorieën

MDFBen jij een ambitieuze Young Professional en ben je werkzaam in Nederland? Dan is dit de kans om je carrière een boost te geven. Je kunt namelijk meedoen aan een training van MDF Training & Consultancy (MDF) met de Young Professional (YP) beurs. Wat houdt deze beurs precies in en wie komt er voor in aanmerking?  Vanwaar deze beurs?   MDF ziet graag dat jonge talenten hun ambities waarmaken. Om die reden stelt MDF dit najaar wederom vier YP beurzen beschikbaar. Heb je dus een wat kleiner trainingsbudget? Dan is dit je kans om toch deel te nemen aan een meerdaagse internationale training. Voor welke trainingen kun je je aanmelden? Je kunt je aanmelden voor één van de vier geselecteerde trainingen. In de training ontmoet je andere, vaak internationale, deelnemers. Per training is er één beurs beschikbaar. Je kunt je aanmelden voor:

  Wat win je met de beurs? 

  • Deelname aan een MDF training voor slechts €200,-;
  • Begeleiding van een MDF expert gedurende de training;
  • Alle cursus materialen met de theorie en methoden;
  • Lunch en diner gedurende alle trainingsdagen;
  • De mogelijkheid om je kennis en netwerk te versterken door in de training samen te werken met (internationale) deelnemers.

  Wat is jouw profiel?

  • Een ambitieuze en getalenteerde professional, werkzaam in Nederland of met de Nederlandse nationaliteit;
  • Tot de leeftijd van 35 jaar;
  • Gemotiveerd en met een helder leerdoel voor de training;
  • Met relevante werkervaring en kennis van het trainingsonderwerp;
  • Je hebt een creatief idee om je nieuwe inzichten te delen met een breder publiek tijdens en na de training. Denk aan gebruik van de sociale media, blogs, video’s, enz.

  Kun je ook bonuspunten verdienen? Zeker! Je kunt ons extra inspireren wanneer je je persoonlijke leerdoel koppelt aan het behalen van (nog) betere resultaten voor een duurzame wereld. Waar ga je naartoe voor meer informatie? Voor meer informatie ga je naar www.mdf.nl/yp of neem je contact op met Reinanke Haagsma, Communicatie adviseur en trainer bij MDF: rha@mdf.nl & nl.linkedin.com/in/reinankehaagsma/ Wat doet MDF Training & Consultancy? MDF is een internationaal training en consultancy bureau, opgericht in 1984. Al 30 jaar versterken wij de management capaciteiten van professionals en organisaties in de ontwikkelingssector. Ons hoofdkantoor staat in Nederland en we hebben regionale kantoren in België, Colombia, DR Congo, Ghana, Tanzania, Indonesië, Sri Lanka en Vietnam. Ons wereldwijde netwerk van trainers en consultants worden gekend om hun participatieve aanpak en het slaan van bruggen tussen theorie en praktijk. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Ga voor meer informatie naar: www.mdf.nl De deadline om je aan te melden is 13 augustus 2014!

‘Beloon koplopers en reken af met freeriders’

Door Lennaert Rooijakkers | 02 juni 2020

Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking wil na de zomer een nieuw beleid rond Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormgeven. Wat is er de afgelopen jaren bereikt, hoe staat Nederland ervoor, en wat zijn de uitdagingen? Vandaag deel een van een tweeluik: met vrijblijvende convenanten hebben Nederlandse bedrijven nog een flinke slag te maken.

Lees artikel

Wacht nou eens op de hulpvraag!

Door Anika Altaf | 29 mei 2020

Bij deze COVID-19 crisis initiëren ontwikkelingsorganisaties allerlei acties in tientallen landen in Azië en Afrika. Maar sluiten die wel aan op waar mensen behoefte aan hebben en zijn deze wel kosteneffectief? Anika Altaf en Betteke de Gaay Fortman pleiten ervoor om niet in oude reflexen terug te vallen, maar nauwgezet uit te zoeken wat de hulpvraag is en goed te luisteren naar de mensen om wie het gaat.

Lees artikel

Corona steun via particuliere initiatieven

Door Marc Broere | 28 mei 2020

Niet alleen grote organisaties zijn actief met het geven van noodhulp tijdens de coronacrisis. Wilde Ganzen is een speciaal corona fonds gestart voor Nederlandse particuliere initiatieven en hun lokale partners. Zij zitten vaak in haarvaten van de samenleving en kunnen de meest gemarginaliseerde groepen bereiken.

Lees artikel