Door:
Vice Versa

6 augustus 2012

Categorieën

Tags

We begrijpen dat een mogelijke uitzending voor 1 of 2 jaar een ingrijpende stap is, waar je je goed op voorbereidt. De Meet VSO is een goede start! Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt advies op maat van onze plaatsingsadviseurs (tip: neem je CV mee);
  • Je hoort ervaringen van teruggekeerde vakdeskundigen;
  • Er zijn inspirerende filmpjes en er is veel informatie over onder andere praktische zaken en onze voorwaarden;
  • En uiteraard ligt er een greep uit ons actuele aanbod van banen.

Aanmelden VSO werkt op aanvraag van haar lokale partners in ontwikkelingslanden. Om goed aan te sluiten bij de actuele vraag en de beperkte middelen van VSO effectief te besteden, kunnen we alleen mensen uitnodigen waarvan wij uit ervaring weten dat er bij onze partners vraag naar is. Voldoe je aan onze basisvoorwaarden en kom je graag persoonlijk kennismaken? Meld je dan aan en kom naar deze inspirerende informatiemiddag! Je hoort binnen 5 werkdagen of je kunt deelnemen aan de Meet VSO.

Wanneer
15 sept 2012, 13:00
Waar
Omgeving Utrecht, bereikbaar met OV

Zie jij jezelf al in werkoverleg onder een apenbroodboom? Voldoe je aan de voorwaarden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Hoe verander je de machtsverhoudingen binnen internationale samenwerking?

Door Marc Broere | 24 maart 2019

De roep om de machtsverhoudingen binnen internationale samenwerking te veranderen klinkt steeds luider. Er is zelfs een beweging met de hashtag #ShiftThePower. Maar de praktijk is weerbarstig, schrijft Marc Broere. Ook Nederlandse organisaties geven hun privileges niet zomaar op.

Lees artikel

Tijd voor reflectie

Door Barbara van Paassen | 12 maart 2019

Barbara van Paassen zegde onlangs haar baan op bij ActionAid en vertrok naar Italië. Mede geïnspireerd door Duncan Green’s ‘How Change Happens’, die stelt dat elke activist ook reflectivist moet zijn en hiervoor veel te weinig ruimte is binnen de ontwikkelingssamenwerking, gaat zij op zoek naar wat dit betekent in de praktijk.

Lees artikel

Het dooit in Ethiopië

Door Niels Posthumus | 10 maart 2019

Sinds premier Abiy Ahmed vorig jaar in Ethiopië aan de macht kwam, voert hij vlug democratische veranderingen door. Maar de strijd tussen haviken en hervormers is nog niet gestreden. Verslag van een ommezwaai.

Lees artikel