Door:
Vice Versa

6 augustus 2012

Categorieën

Tags

We begrijpen dat een mogelijke uitzending voor 1 of 2 jaar een ingrijpende stap is, waar je je goed op voorbereidt. De Meet VSO is een goede start! Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt advies op maat van onze plaatsingsadviseurs (tip: neem je CV mee);
  • Je hoort ervaringen van teruggekeerde vakdeskundigen;
  • Er zijn inspirerende filmpjes en er is veel informatie over onder andere praktische zaken en onze voorwaarden;
  • En uiteraard ligt er een greep uit ons actuele aanbod van banen.

Aanmelden VSO werkt op aanvraag van haar lokale partners in ontwikkelingslanden. Om goed aan te sluiten bij de actuele vraag en de beperkte middelen van VSO effectief te besteden, kunnen we alleen mensen uitnodigen waarvan wij uit ervaring weten dat er bij onze partners vraag naar is. Voldoe je aan onze basisvoorwaarden en kom je graag persoonlijk kennismaken? Meld je dan aan en kom naar deze inspirerende informatiemiddag! Je hoort binnen 5 werkdagen of je kunt deelnemen aan de Meet VSO.

Wanneer
15 sept 2012, 13:00
Waar
Omgeving Utrecht, bereikbaar met OV

Zie jij jezelf al in werkoverleg onder een apenbroodboom? Voldoe je aan de voorwaarden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

‘Het gedrag van ontwikkelingsorganisaties lijkt op het orkest van de Titanic: doorspelen en doen alsof er niets aan de hand is’

Door Fons van der Velden | 18 juni 2019

De macht van het geld en van connecties spelen in particuliere ontwikkelingssamenwerking helaas nog steeds een doorslaggevende rol, betoogt Fons van der Velden. Dat belemmert een écht gelijkwaardige relatie met zuidelijke partners, terwijl juist daarin de sleutel tot legitimiteit en succes schuilt.

Lees artikel

Nieuwe burgerbewegingen op de bres voor Europese waarden

Door Guido Deuzeman | 08 mei 2019

Op 23 mei mogen we weer naar de stembus en er staat wat op het spel. De waarden onder de EU zelf staan onder druk. Ook in ons eigen land, zegt Guido Deuzeman. Maar gelukkig is er een groeiende beweging in Europa en Nederland van mensen die een grens willen trekken en zich laten horen. En werken ngo’s vaker succesvol samen om die mensen te mobiliseren. De campagne Hart boven Hard is een goed voorbeeld.

Lees artikel

‘Van deze rechtsstaat-in-naam wens ik de versierselen niet langer te dragen’

Door Marc van Dijk | 19 april 2019

Trots en dankbaar was Nico Keulemans toen hij door de koningin geridderd werd, na een leven vol ontwikkelingswerk. Nu stuurt de 88-jarige zijn onderscheiding terug. Hij herkent de rechtsstaat Nederland niet meer.

Lees artikel