Door:
Vice Versa

14 juni 2011

Categorieën

Tags

Ben jij een professional met de ambitie om (internationale) duurzaamheid binnen jouw organisatie te bevorderen? Kom dan naar de interactieve middag Duurzaam Verschil en laat je inspireren door experts en ervaringsdeskundigen van andere bedrijven. Hands on, met tips en tricks zodat je er zelf – met collega’s – direct mee aan de slag kunt. Ook managers die graag samen met de ‘change-agents’ aan de slag willen, zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie op: http://www.oneworld.nl/duurzaamverschil

Vechten voor het recht op liefde

Door Siri Lijfering | 05 december 2019

De antihomowet die in Nigeria is ingevoerd, maakt de lhbt-gemeenschap nòg kwetsbaarder. Zo is opkomen voor lesbische vrouwen zowel broodnodig als gevaarlijk; een kat-en-muisspel met hoge inzet. Hoe gaat het strategisch partnerschap Count Me In! ermee om?

Lees artikel

Venezolaanse vluchtelingen op Curaçao vallen tussen wal en schip

Door Bob van Dillen | 05 december 2019

Nu er een humanitaire crisis is in onze eigen regio, geeft de Nederlandse overheid niet thuis. Dat schrijft Bob van Dillen van Cordaid, die de situatie nauwgezet volgt, in deze opiniebijdrage. Ondertussen wordt de situatie steeds nijpender en krijgen vluchtelingen op Curaçao geen menswaardige behandeling.

Lees artikel

Strijd op twee fronten

Door Siri Lijfering | 04 december 2019

De Nigerdelta is aantrekkelijk voor sekswerkers, maar ook gevaarlijk: geweld en vervolging liggen op de loer. Het strategisch partnerschap Count Me In! probeert hun rechten te beschermen; beeldvorming en beïnvloeding van beleid lijken de sleutel te zijn. Twee sekswerkers doen hun verhaal.

Lees artikel