Door:
Thomas Hurkxkens

22 april 2010

Categorieën

Tags

In het traject ‘Singing a New Policy Tune’ staat in 3 seminars centraal:  Worden keuzes voor interventiekanalen wel voldoende op context in partnerlanden gebaseerd? Op 4 mei staat de eerste seminar op de agenda: Seminar ‘Bestuur in fragiele staten’ op 4 mei 2010 met onder andere: SETH KAPLAN (Auteur van ‘Fixing Fragile States: a New Paradigm for Development’),  Ivan Briscoe (Clingendael),  Paul Mbikayi (Congo specialist),  Gerrit Holtland (Afghanistan specialist). URL: Development Policy Review network

Richt je niet alleen op laaghangend fruit

Door Marc Broere | 30 juli 2020

In zijn hoofdredactioneel commentaar in de nieuwe Vice Versa doet Marc Broere een oproep aan ontwikkelingsorganisaties om een extra mijl te lopen om ook de meest gemarginaliseerden in te sluiten in hun projecten. Onderzoeker Anika Altaf laat zien dat het kan.

Lees artikel

Column Eva Nakato: Van nadeel tot voordeel

Door Eva Nakato | 27 juli 2020

Wat vroeger in je leven als ‘ongepast’ werd gezien door je omgeving, blijkt vaak de sleutel tot succes in je latere leven te zijn. Ook voor onze columniste Eva Nakato. Vroeger werd ze soms gepest om haar zware stem, nu wordt ze juist hiervoor uitgekozen voor het spreken in het openbaar en het inspreken van teksten.

Lees artikel

De Utstein coalitie voegde de daad bij het woord

Door Ron Keller | 20 juli 2020

Er is geen enkel samenwerkingsverband geweest dat zo uniek en invloedrijk was als de Utstein coalitie (U4) van vier vrouwelijke ministers voor ontwikkelingssamenwerking, waaronder de Nederlandse Eveline Herfkens. Dat schrijft oud-topambtenaar Ron Keller als reactie op de recensie die Paul Hoebink schreef over een recentelijk verschenen boek over de U4.

Lees artikel