Door:
Thomas Hurkxkens

22 april 2010

Tags

Het evenement “Growing SMEs: It’s time to invest”, dat plaatsvindt op 2 juni 2010 in Den Haag, is een MKB investeringsbeurs waar 75 ondernemers uit ontwikkelingslanden een unieke kans krijgen om hun bedrijfsplan te pitchen aan 100+ investeerders die geinteresseerd zijn in het financieren van bedrijven in opkomende markten. De al traditionele Investerings Marktplaats, die BidNetwork jaarlijks organiseert, komt dit jaar met vier maal zoveel entrepreurs met investment grade business plans en een financiele behoefte tussen $10,000 en $2000,000 dollar. De doelstellingen van de MKB investeringsbeurs zijn het in contact brengen van ondernemers met potentiële financierders en vice versa en het mobiliseren van kapitaal. Daarnaast is het een goede manier om investeerders kennis te laten maken met de opkomende investeringsmarkt. Het uiteindelijke doel van de beurs is het bevorderen van de stabiliteit in inkomen en de economische stabiliteit in de Derde Wereld. Voor een gedetailleerd programma van het evenement, klik hier. Naar verwachting zal het evenement “Growing SMEs: It’s time to invest” meer dan 800 deelnemers samenbrengen, waaronder specialisten en personen die actief zijn binnen de MKB-sector, evenals 75+ ondernemers en 100+ investeerders. Fokker Terminal Den Haag

Deugen de meeste mensen nu wel of niet?

Door Hans Beerends | 31 oktober 2019

Historicus Rutger Bregman stelt in zijn nieuwe boek dat de meeste mensen deugen, verwijzend naar de prehistorie. Daar staat volgens Hans Beerends tegenover dat veel deugende mensen zich ook gemakkelijk laten misleiden.

Lees artikel

Het Raadsel van de ander

Door Vice Versa | 08 oktober 2019

In de nieuwe Vice Versa die komend weekend verschijnt staat ‘de ander’ centraal en zoeken we naar een nieuw, progressief narratief. Angst voor de ander kun je alleen bestrijden met menselijke verhalen, schrijven Ayaan Abukar en Marc Broere.

Lees artikel

Bouwstenen voor een nieuw Latijns-Amerika beleid

Door Vice Versa | 01 oktober 2019

Hoewel Latijns-Amerika al een tijd verdwenen is uit de spotlichten van de Nederlandse politiek, hebben we meer met elkaar te maken dan we denken. Is het niet tijd voor een nieuw en actief Latijns-Amerika beleid? Op maandagmiddag 14 oktober gaan we hierover in Den Haag tijdens de bijeenkomst ‘Het Koninkrijk en zijn buren’ in gesprek met experts en politici.

Lees artikel