journalistiek over mondiale samenwerking
 Word Abonnee!
Een themanummer over landrechten, met achtergronden en reportages uit onder meer Colombia, Irak, Mozambique, Indonesië en Mongolië.

FAQ

Kan ik mijn papieren/ hardcopy abonnement omzetten naar het digitale abonnement?
Het digitale abonnement wordt aangeboden via magzine.nu  en staat dus los van Vice Versa. Wanneer je al een hardcopy abonnement op Vice Versa hebt, kan je deze het beste stopzetten door te mailen naar abonnementen@viceversaonline.nl. Door daarna je digitale abonnement af te sluiten via magzine.nu, wordt voorkomen dat er twee abonnementen tegelijk lopen. Binnenkort zal ook via deze site een online abonnement mogelijk zijn.
Biedt Vice Versa ook online producten aan voor haar abonnees?
Binnenkort zal dit mogelijk worden.
Ik heb een vraag met betrekking tot mijn digitale abonnement, weten jullie daar ook antwoord op?
Helaas het digitale abonnement van magzine.nu gaat buiten ons om. Wij verwijzen je naar de site van magzine.nu om daar je vraag voor te leggen. Mocht je vragen hebben over de inzicht versie via de website lmpublishers.nl, dan kunt u mailen naar abonnementen@viceversaonline.nl
Waarom is een abonnement voor organisaties duurder dan voor particulieren?
Wij geloven dat organisaties een extra verantwoordelijkheid hebben om een vakblad over ontwikkelingssamenwerking in de lucht te houden. Daarom rekenen wij meer voor organisaties.
Hoe kan ik een digitaal abonnement afsluiten?
Het digitaal abonnement voor andriod en app sluit u af via Magzine.nu. Via deze link wijst het afsluiten van een abonnement zich vanzelf. U sluit dus niet via de Vice Versa abonneeservice uw abonnement af. We zijn druk bezig om ook zelf een online abonnement voor de pc te ontwikkelen. Houdt hiervoor de website goed in de gaten.
Ik wil mijn papieren abonnement opzeggen in ruil voor een digitaal abonnement. Hoe doe ik dat?
Stuur dan een e-mail naar abonnementen@viceversaonline.nl waarin u aangeeft uw abonnement stop te zetten in ruil voor een digitaal abonnement. Uw papieren abonnement wordt dan per direct stopgezet. Uw nieuwe digitale abonnement sluit u zelfstandig af via Magzine.nu. Over enige tijd willen we ook een digitaal abonnement aanbieden voor de pc. Dit product wordt nu getest bij de lezers van de hardcopy versie.
Ik wil mijn papieren abonnement behouden, maar ook een digitaal abonnement nemen. Kan ik korting krijgen op een van de abonnementen?
Neem voor deze vraag contact op met: abonnementen@viceversaonline.nl
Hoe zeg ik mijn abonnement op?
Stuur een mail naar abonnementen@viceversaonline.nl
Hoe geef ik een adreswijziging door?
Stuur een mail naar abonnementen@viceversaonline.nl
Je kan ook inloggen op www.lmpublishers.nl met je mailadres en wachtwoord. Je komt dan in je online portal, hier kan je zelf je adres wijzigingen.
HELP! Ik heb mijn Vice Versa niet gekregen! Wat nu?
Waarschijnlijk is er iets misgegaan in de administratie of bij de post. Stuur een mail naar abonnementen@viceversaonline.nl, geef aan welk nummer u niet heeft ontvangen; wij sturen het nummer z.s.m. na en proberen het probleem te verhelpen.
Ik woon in het buitenland. Wat nu?
U betaalt het abonnementsgeld voor Vice Versa + de extra verzendkosten voor verzending naar het buitenland. Houd er rekening mee dat de verzendingstijd langer duurt. U kunt ook overwegen een digitaal abonnement te nemen.

Wanneer komt de volgende Vice Versa uit?

De volgende Vice Versa komt 23 juni uit.